Een zomerdag aan het strand. Het ultieme zomergevoel. De zon op haar best en de wind sterk, een geweldige combinatie om te blokarten. En daar kwamen we voor. Mijn zoon en een vriend kwamen voorbij geracet, haalde stunts uit en genoten. Wij toeschouwers genoten ook. Een echte aanrader voor spel en vermaak op het strand: blokarten bij Hightide.
Het lijkt me duidelijk dat ik iets met de zee heb, ze is ook overal op mijn website terug te vinden. De zee inspireert me, altijd. De kleuren, het geluid, de geur, met alle zintuigen neem je de zee waar. De zee rolt af en aan en zit vol moois. Met je voeten in het zand de golven er overheen voelen spoelen. En dan de mooiste ontwerpen, designs bedenken, gewoon omdat ze komen aanrollen. Advertenties, logo’s, websites, je zou ze eigenlijk allemaal op het stand moeten maken. De zee overspoelt je er mee.
Hoe fijn is het dan dat je na een dagje strand zee en duinen weer thuis bent en dan een zalige mailing voor Tilly’s mag maken met als beeld: voeten in het zand…

Als designer wil je de wereld een beetje mooier maken.