Visueel vormgeven van ideeën
in verschillende media

Presentatie in tekst en beeld

WEBDESIGN, VORMGEVEN VAN WEBSITES

Een goede website is tegenwoordig essentieel als u op internet gevonden wilt worden. Design, navigatie, routing op uw website en social media links behoren tot de diensten die VisualXXPression voor u kan uitvoeren. VisualXXPression maakt voor u een naar uw wensen gemaakte website. Naast het ontwerpen van uw website kunnen wij deze ook hosten en onderhouden. Klik hier voor voorbeelden.

 

ONTWERPEN VAN EEN LOGO

Een logo is een beeld dat een bedrijf of organisatie vertegenwoordigt. VisualXXPression heeft al voor heel wat bedrijven het logo ontwikkeld. Bij het ontwerpen van een logo gaat VisualXXPression altijd uit van de wensen van de klant: strak, sierlijk, modern, fris, eenvoudig soms kleurrijk of frivool.
Een door VisualXXPression ontworpen logo legt onmiddellijk de link met uw bedrijf, vandaar dat het uniek en herkenbaar moet zijn. Klik hier voor voorbeelden.

 

ADVERTENTIES ONTWERPEN

Een advertentie is een publicatie die bedoeld is de lezer, van bijvoorbeeld een tijdschrift, te verleiden tot een bepaalde actie, zoals het kopen van een product of deelnemen aan een actie. VisualXXPression maakt advertenties die aansluiten bij uw product en weet de doelgroep aan te spreken doormiddel van een pakkend design. Elke advertentie vraagt om een andere aanpak, samen met de klant bepaalt VisualXXPression uitstraling die passend is voor het product of bedrijf. Klik hier voor voorbeelden.

 

TIJDSCHRIFTEN VORMGEVEN

Het vormgeven van een tijdschrift is afstemmen tussen beeld en tekst, dát bepaalt het succes van een magazine. Foto’s, bijschriften, koppen, kaders en tekstblokken hebben allemaal hun eigen belangrijke functie, en met de ideale mix krijgt het magazine een gezicht. VisualXXPression heeft in ruime mate ervaring in het vormgeven van tijdschriften. Zowel in het ontwikkelen van de layout voor een nieuw tijdschrift of een restyling als ook het vormgeven binnen een bestaand stramien. 

 

ONTWERPEN VAN VISITEKAARTJES

Een visitekaartje is nog steeds vaak de eerste visuele kennismaking met uw bedrijf. Op het kaartje staan, naast het logo, belangrijke contactgegevens, die zo kunnen bijdragen aan een soepel toekomstig contact. VisualXXPression maakt dat u met uw visitekaartje een goede eerste indruk achterlaat. En natuurlijk kan VisualXXPression ook uw drukwerk verzorgen. Visitekaartjes zijn een onderdeel van een huisstijl (briefpapier, enveloppen en kaartjes) maar worden ook ‘los’ gebruikt. 

Zie voor meer werk dat VisualXXPression maakt het portfolio.